Informatieavonden WeertEnergie in november en december

Maak kennis met de projecten van WeertEnergie. © WeertEnergie

WeertEnergie houdt in november en december vier informatieavonden in Weert. De informatieavonden zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met WeertEnergie en te ontdekken hoe deelnemers financieel kunnen meeprofiteren van de duurzame projecten van WeertEnergie.

redactie

De informatieavonden zijn op dinsdag 19 november in Theater de Huiskamer (Wilhelminasingel 10b), dinsdag 26 november bij Café Zaal Beej-Bertje op Laar (Rietstraat 28), maandag 2 december in Bibliocenter Weert (Wilhelminasingel 250) en op woensdag 4 december in het schoolgebouw Oda (Annendaal 10). Alle avonden zijn gratis en starten om 19.30 uur. Aanmelden kan via e-mail info@weertenergie.nl

Duurzame projecten van WeertEnergie zijn onder andere het zonnepark met buurtbatterij op Alt-weerterheide, de Postcoderoos, Warm wonen Weert, het Energieloket en het Windpark langs de A2. Voor de financiering van de duurzame projecten is WeertEnergie op zoek naar inwoners van Weert die hun spaargeld willen inzetten en profiteren van een aantrekkelijk rendement. Op de informatieavonden wordt informatie gegeven en kunnen vragen worden gesteld.

WeertEnergie is een coöperatieve vereniging van inwoners uit de regio Weert, die samen betaalbare, eigen en duurzame energie willen realiseren. Op iedere eerste en derde donderdag van de maand kunnen inwoners van Weert met vragen over energiebesparing en overstappen op duurzame energiebronnen terecht bij het Energieloket in de buurtwinkel van Wonen Limburg aan de Wil-helminasingel 175 in Weert.