Voetbalvereniging BMR houdt voetbalplaatsjesactie

Print
Voetbalvereniging BMR houdt voetbalplaatsjesactie

Het verzamelalbum werd met veel enthousiasme onthaald. Afbeelding: Eigen foto

Banholt -

Na een succesvolle actie in het seizoen 2011-2012 is er voor de tweede keer in de jonge clubhistorie van R.K.S.V. BMR in samenwerking met supermarkt Spar Colen te Banholt een bijzonder voetbalplaatjesboek van de club verschenen.

Dit voetbalplaatjesboek komt op het moment dat de jonge fusieclub dit seizoen het 10-jarig jubileum viert. Alle leden die in het verzamelboek staan kunnen hun gratis exemplaar afhalen bij Spar Colen te Banholt. Dit seizoen worden de nodige activiteiten georganiseerd, met als hoogtepunt een afsluitende jubileumactiviteit in het voorjaar van 2020. De voetbalverenging R.K.S.V. BMR is opgericht op 1 juli 2009. BMR komt voort uit een fusie tussen de voetbalverenigingen Banholtia, Mheerder Boys en Reijmerstokse Boys.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen