Adelante beloond voor inzet voor sporters met een beperking

Print
Adelante beloond voor inzet voor sporters met een beperking

Handbikers in actie in Heerlen. Afbeelding: Luc Lodder

Hoensbroek / Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Brunssum -

Revalidatiecentrum Adelante in Hoensbroek zet zich onder meer in om mensen met een beperking aan het sporten te krijgen.

Twee initiatieven van Adelante krijgen van het project ‘Iedereen Kan Sporten Parkstad’ woensdag een certificaat uitgereikt. Dit getuigschrift staat symbool voor een structureel, goed en passend sport- en beweegaanbod voor mensen met een handicap. Sportaanbieders worden zo herkenbaar voor de doelgroep, waardoor zij beter de weg naar passend aanbod kunnen vinden.

De eerste twee certificaten zijn voor handbikevereniging Adelante on Wheels en Adelante Sport en Bewegen. De wethouders sport van Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en Brunssum reiken de certificaten om 16.00 uur bij Adelante aan de Zandbergsweg uit.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen