‘Ruslandavond’ in bieb Valkenburg

Print
‘Ruslandavond’ in bieb Valkenburg

Ruslandkenner Kirsten Huntjens. Afbeelding: Eigen foto

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

In het kader van november als themamaand over Rusland wordt in de bibliotheek Valkenburg een gratis toegankelijke voordracht gehouden door Kirsten Huntjens over reizen door Rusland. Dat gebeurt op donderdag 14 november vanaf 19.00 uur.

Deze zogenaamde ‘Ruslandavond’ is tot stand gekomen in samenwerking met The Travelclub. Rusland is het grootste land ter wereld en ligt deels in Europa en deels in Azië. De natuur, rijke historie en vele culturele rijkdommen maken Rusland een aantrekkelijk vakantieland. Toch is Rusland voor veel Nederlanders nog een onontdekt gebied. Op deze avond vertelt Kirsten Huntjes meer over dit enorme land. Tevens presenteert zij de vele reismogelijkheden voor Rusland. Meer informatie via telefoonnummer 043-6012063 of e-mail valkenburg@heuvellandbibliotheken.nl De bibliotheek is gelegen aan het Berkelplein 99.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen