Vacature ingevuld

Bert Timmermans nieuwe gemeentesecretaris Bergen

Print
Bert Timmermans nieuwe gemeentesecretaris Bergen

Bert Timmermans is nu nog in de gemeente Voerendaal werkzaam.

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

Het college van B en W in de gemeente Bergen heeft definitieve invulling gevonden voor de vacature van gemeentesecretaris. Bert Timmermans, nu nog actief in de gemeente Voerendaal, gaat in Noord-Limburg aan de slag als gemeentesecretaris.

„Het college van Bergen is erg blij met de komst van Bert Timmermans. We zochten iemand met onder andere ervaring en gedrevenheid, twee kwaliteiten waaraan hij zeker voldoet”, zegt burgemeester Manon Pelzer. Bert Timmermans (1962) is nu nog gemeentesecretaris in de gemeente Voerendaal. „De gemeente Bergen is ambitieus, staat voor goede dienstverlening en zoekt nieuwe verbindingen met de samenleving. Ik vind het een uitdaging om in deze dynamiek richting te geven aan een doorontwikkeling van de organisatie die toegerust is op haar taken”, aldus de nieuwe gemeentesecretaris. Naast zijn huidige functie bij de gemeente Voerendaal is Timmermans voorzitter van IGOM, een samenwerkingsverband van 33 organisaties in Midden- en Zuid Limburg. Hij heeft jarenlang ervaring met diverse managementfuncties bij gemeentelijke organisaties. Bert Timmermans volgt Will Scheepens (1944) op, de huidige, waarnemend secretaris van de gemeente Bergen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen