De Celtic Soulbrothers terug op vertrouwde planken

Print
De Celtic Soulbrothers terug op vertrouwde planken

De Celtic Soulbrothers herrijzen opnieuw naar twaalf jaar. Afbeelding: JC Mafcentrum

Maasbree -

De Celtic Soulbrothers staan twaalf jaar na een eenmalig reünieconcert op 23 mei weer op het podium van het Mafcentrum aan de Pastoor Leursstraat in Maasbree. Daar waar het op 10 december 1988 allemaal begon. Dit vindt tevens plaats in het jubileumjaar van het Mafcentrum dat in 2020 vijftig jaar bestaat.

In december 2000 viel het doek voor het illustere muziekgezelschap. Wat begon als een eenmalig optreden van ‘Trouwens & the Celtic Soulbrothers and sisters’ eindigde met meer dan honderdvijftig optredens in binnen- en buitenland, de cassette ‘Moos’ met dialect nummers, twee cd’s, Promsnight optredens met fanfare St. Aldegondis en diverse radio optredens. De fanschare moest acht jaar wachten tot de lokale muzikanten in 2008 weer op het podium klommen, maar het geduld werd rijkelijk beloond. Twaalf jaar na dat iconische optreden in 2008 en maar liefst 32 jaar na het eerste ‘eenmalige’ optreden gaan ze het weer doen. De eerste kaarten worden op zaterdag 23 november, tijdens Memphis Maniacs, verkocht bij het Mafcentrum. In de voorverkoop zijn de kaarten € 10,- per stuk en aan de kassa € 12,50.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen