Eerste lustrum Glazen Huis bij Op de Bies

Dit jaar vindt de vijfde editie van het Glazen Huis bij Op de Bies plaats. © Luc Lodder

Op het terrein van Koraal locatie Op de Bies (Hereweg 145 in Landgraaf) vindt op 13, 14 en 15 december voor de vijfde keer het Glazen Huis plaats. Het programma duurt dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur.

Wil Wagenvoort

Bij deze inzamelingsactie zorgen dj’s van Koraal drie dagen lang live, vanuit het Glazen Huis, voor entertainment met ondersteuning van meerdere artiesten die hiervoor belangeloos live komen optreden.

Tijdens deze drie dagen is het mogelijk om een donatie te doen door een plaatje aan te vragen. Daarnaast zullen er rondom het Glazen Huis allerlei activiteiten plaatsvinden ten gunste van het goede doel. Het hele evenement is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt voor de cliënten van Koraal. De organisatie hoopt echter ook veel bezoekers van buitenaf te mogen begroeten.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal