Eerste lustrum Glazen Huis bij Op de Bies

Print
Eerste lustrum Glazen Huis bij Op de Bies

Dit jaar vindt de vijfde editie van het Glazen Huis bij Op de Bies plaats. Afbeelding: Luc Lodder

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Op het terrein van Koraal locatie Op de Bies (Hereweg 145 in Landgraaf) vindt op 13, 14 en 15 december voor de vijfde keer het Glazen Huis plaats. Het programma duurt dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur.

Bij deze inzamelingsactie zorgen dj’s van Koraal drie dagen lang live, vanuit het Glazen Huis, voor entertainment met ondersteuning van meerdere artiesten die hiervoor belangeloos live komen optreden.

Tijdens deze drie dagen is het mogelijk om een donatie te doen door een plaatje aan te vragen. Daarnaast zullen er rondom het Glazen Huis allerlei activiteiten plaatsvinden ten gunste van het goede doel. Het hele evenement is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt voor de cliënten van Koraal. De organisatie hoopt echter ook veel bezoekers van buitenaf te mogen begroeten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen