Sjpassoavend in narrentempel van WDZ

Print
Sjpassoavend in narrentempel van WDZ

Big Benny. Afbeelding: Arno Broeren

Bocholtz -

De Sjpassoavend van WDZ is vrijdag 15 november in de narrentempel op de Bocholtzerheide. Een keur aan bekende Limburgse artiesten treedt dan op.

Het programma begint om 20.11 uur met het tieëkezinge, onder leiding van Ronny Ron & Marvin Everaartz. Na de opening zullen Paul & Leo, La Bamba, Bjorn & Mieke en Big Benny het aanwezige publiek vermaken met bekende carnavalsliedjes. Als finale zet carnaval-DJ Jeroen de kantine op de kop.

Kaarten zijn te verkrijgen voor tien euro per stuk bij de leden van de Road va Veer (Roy Kisters, Ralph Schepers, Bert Schijns en Roger Wetzels) of te bestellen via activiteiten@vvwdz.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen