Britt Scholte uit GTST geschreven: ‘Best een klap’

Print
Britt Scholte uit GTST geschreven: ‘Best een klap’

Afbeelding: ANP Kippa

Britt Scholte werd de afgelopen dagen naar eigen zeggen bestookt met vragen over haar mogelijke vertrek uit Goede Tijden Slechte Tijden. Vandaag bevestigt de 22-jarige actrice op sociale media dat de geruchten inderdaad kloppen. ‘Het GTST-avontuur is helaas afgelopen voor mij’, laat ze weten.

Volgens Britt hebben de schrijvers van de serie besloten om haar rol (Kimberly Sanders) geen vervolg te geven in de nieuwe afleveringen. Een harde klap, zo schrijft de brunette. ‘Je kan wel zeggen dat ik teleurgesteld was. Ik heb de afgelopen drie jaar met ontzettend veel liefde en plezier meegewerkt aan deze productie, veel geleerd en genoten.’

Scholte gaat haar collega’s ontzettend missen, maar heeft ondanks het vervelende nieuws ook een hoopvolle mededeling. ‘Inmiddels zijn er al heel veel ontwikkelingen bezig met nieuwe projecten en waar ik heel enthousiast van word. Ik sta niet stil en er komen hele toffe projecten aan.’

De actrice kan onder haar bericht rekenen op veel positieve reacties. Zo schrijft voormalig GTST-collega Ruud Feltkamp: ‘Topper! Was super om met je samen te spelen. Succes met alles wat je gaat doen!’ Ook Melissa Drost laat van zich horen, evenals Ferry Doedens: ‘Jij bent tof! Heel!’ schrijft hij, gevolgd door hartjes-emoji’s.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen