Netflix trakteert: tweede seizoen You op tweede kerstdag te zien

Print
Netflix trakteert: tweede seizoen You op tweede kerstdag te zien

Penn Badgley. Afbeelding: Bruno/AD

Het lange wachten wordt beloond: Netflix trakteert fans van de serie You op tweede kerstdag op een gloednieuw seizoen. Dat maakt de streamingdienst maandag bekend op sociale media.

‘Ben jij klaar voor seizoen twee?’ valt er te lezen in het bericht dat Netflix deelt, gevolgd door de exacte datum van de release: 26 december. Fans van de serie reageren massaal onder de aankondiging, die inmiddels kan rekenen op meer dan 35.000 reacties en 67.000 likes.

De serie You vertelt het verhaal van een charmante baas van een boekwinkel, Joe (gespeeld door Penn Badgley), die is geobsedeerd door een opkomend schrijfster. Hij probeert in contact met haar te komen, maar neemt steeds extremere stappen om zijn doel te bereiken. Aan het einde van het eerste seizoen is te zien dat schrijfster Beck op brute wijze is vermoord door Joe en dat Joe’s ex Candace nog leeft.

Het tweede seizoen van de duistere serie staat in het teken van de verhuizing van Joe. Woonde hij eerst in New York, nu zoekt hij een nieuw stulpje in Los Angeles. Wat de fans voor de rest te wachten staat, is nog niet bekend, al stelde een schrijver van de serie dat kijkers in ieder geval een compleet nieuwe kant van hoofdpersonage Joe Goldberg gaan zien.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen