v.v. Eindse Boys opent vernieuwde kantine

Print
v.v. Eindse Boys opent vernieuwde kantine

Met de nieuwe kantine kan Eindse Boys weer jaren vooruit. Afbeelding: Eindse Boys

Nederweert Eind -

Voetbalvereniging Eindse Boys uit Nederweert-Eind opent op vrijdag 22 november haar vernieuwde kantine. Om 21.00 uur vindt de officiële opening plaats voor alle leden en belangstellenden. Aansluitend is er een muzikaal programma met The Deejays.

Eindse Boys heeft het project in eigen beheer en geheel met eigen middelen gerealiseerd. Alleen voor het hoogst noodzakelijke werd hulp van derden ingezet, de rest werd door eigen vrijwilligers gedaan. Naast de verbouwde kantine werd ook de keuken vernieuwd en de toiletgroep vernieuwd en verplaatst. Tevens werd aan de veldzijde een overkapping over de volle breedte van het gebouw gerealiseerd. De komende weken wordt de inrichting afgerond.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen