Sportgala Eijsden-Margraten: de genomineerden zijn bekend

Print
Sportgala Eijsden-Margraten: de genomineerden zijn bekend

Een beeld van het sportgala 2018. Afbeelding: Eigen foto

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De genomineerden voor het Rabo Sportgala Eijsden-Margraten, dat 9 december wordt gehouden, zijn bekend. Het sportgala vindt plaats in het Cultureel Centrum in Eijsden aan de Breusterstraat 23.

Tijdens de avond die om 20.00 uur begint worden de sportprijzen voor de gemeente Eijsden-Margraten uitgereikt in de categorieën: sportmeisje, sportjongen, sportploeg, sportman, sportvrouw, paralympiër, vrijwilliger en er is een aanmoedigings- en waarderingsprijs. De genomineerde sporters die opmerkelijke prestaties hebben geleverd worden in het zonnetje gezet. De avond wordt gepresenteerd door Sander Kleikers. De organisatie is in handen van de Sportraad Eijsden-Margraten.

Gratis toegangskaarten kunnen besteld worden via deze link of telefonisch via telefoonnummer 06 5379 3791.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen