De allernieuwste technieken in huidverbetering onder één dak

© Van links naar rechts: Keshia Houben - huidtherapeute en physician assistant, Saskia Wijenbergh -esthetisch arts, botox- en PlexR soft surgery specialiste en Nadine Gregoire - fillerspecialiste

Per 1 december a.s. start op de Jekerweg 46 in Maastricht een bijzondere samenwerking. Een team van superspecialisten op het gebied van huidverbetering bundelt de krachten onder de naam Skin Experience. Samen bieden deze experts een complete - voor Limburg unieke - range aan cosmetische, huidtherapeutische en dermatologische behandelingen.

Tim van Oost

Initiator van dit nieuwe concept is Nadine Gregoire, eigenaresse van de gelijknamige beautysalon, al meer dan dertig jaar een begrip in Maastricht en ver daarbuiten. Haar specialisatie is hyaluronzuur, een lichaamseigen filler die een breed scala aan skin flaws aanpakt: rimpels, littekens, wallen, marionetlijnen en nog veel meer. Volumeverlies in het gezicht wordt hiermee snel, veilig en hoogst effectief aangepakt.

Het wondermiddel wordt via canules onder de huid aangebracht en geeft instant volume. Naast een perfecte behandeltechniek gaat het daarbij vooral om verfijnde vormgeving van het gezicht: “Een vorm van sculpting, met natuurlijk resultaat zonder over-accentuering,” aldus Nadine Gregoire. www.nadinegregoire.nl

De allersnelste picosecondenTweede specialiste is Keshia Houben, physician assistant en huidtherapeut. Ze werkt met twee gloednieuwe lasers: de Clarity II en de PicoPlus. “De allerbeste van dit moment,” benadrukt ze. “Supersnel, waardoor bijvoorbeeld het aantal behandelingen van een tattooverwijdering teruggebracht kan worden tot de helft. Het eindresultaat is bovendien prachtig, zonder grijze waas of littekens.”

De Picolaser zorgt er door z’n extra krachtige, korte puls voor dat een tatoeage of pigmentvlek in korte tijd verdwijnt. “Het is één van de weinige lasers die álle kleuren aanpakt, zelfs bij de meest moeilijke tatoeages. Ook huidproblemen als acne, rosacea en een zwangerschapsmasker kunnen we dankzij deze laser eindelijk écht doeltreffend behandelen.”www.nadinegregoire.nl/skinlab-maastricht/tatoeage-en-permanente-make-up-verwijderen

LaserpowerDe Clarity II is de krachtigste laser die bestaat op het gebied van ontharing en het verwijderen van vaatjes. Deze geavanceerde laser behandelt een breed scala aan huidtypes en haardiktes en -types, tot wel 45% sneller dan andere lasers. Keshia: “Door de ingebouwde temperatuurcontrole is hij absoluut veilig en is de pijnbeleving aanzienlijk minder in vergelijking met eerdere lasertypes. Het ingebouwde IntelliTrak systeem maakt ‘m supersecuur: geen enkel haartje wordt gemist.”

PlexR: de nieuwe sensatieAlle ingrepen van de specialisten gebeuren onder supervisie van esthetisch arts Saskia Wijenbergh, zelf gespecialiseerd in Botoxbehandelingen en PlexR soft surgery.

PlexR soft surgery is een nieuwe, nog relatief onbekende, maar zeer effectieve, methode voor huidreductie en -versteviging. Een behandeling bestaat uit aanrakingen met het PlexR-apparaat, waardoor huidvezels samentrekken en de aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd.

“Een revolutie in de esthetische geneeskunde, die volop kansen biedt,” zegt Saskia. “Met PlexR kunnen geweldige en vooral veilige resultaten behaald worden voor ieder huidtype. Bijvoorbeeld het liften van oogleden, wenkbrauwen en voorhoofd.”

De kracht van de samenwerking zit in het combineren van al die nieuwe behandeltechnieken met topproducten als Obagi Medical en !QMS Medicosmetics. “Klanten bieden we een behandelplan op maat, exact afgestemd op hun huidprobleem. Dat geeft de mooiste eindresultaten, die vaak de verwachtingen overtreffen.”

Bezoek het Skin Experience Event29 november 2019 van 16.00 – 21.30 uur, Jekerweg 46 Maastricht (vrije toegang)www.nadinegregoire.nl/nieuwsbrief/uitnodiging-skin-experience-evening

Voor meer informatie www.nadinegregoire.nl | 043 - 326 04 69