Platencontract voor 14-jarige deejay Tijn uit Beek

DJ T12. © Xzata Music

De 14-jarige Tijn Bosch, beter bekend als DJ T12, uit Beek heeft zijn eerste platencontract getekend. Dit heeft zijn platenmaatschappij, Xzata Music uit Geleen, bekendgemaakt.

onze verslaggever

T12 is een van de jongste dj’s in Nederland. Hij begon op 10-jarige leeftijd al met experimenteren in zijn slaapkamer. Al snel daarna volgden er optredens op feesten en evenementen. Inmiddels heeft de talentvolle DJ uit Beek op grote festivals opgetreden, zoals Castle of Love, White Thursday, Parkcity Live en The Cavemanrun. Daar wordt dus nu een platencontract aan toegevoegd.

Prijs

In 2017 nam Tijn Bosch deel aan de Nederlandse DJ-kampioenschappen (NDJK) die werden gehouden in Landgraaf. Hij haalde de finale en ging vervolgens met de titel aan de haal in de categorie tot 18 jaar. Bovendien had hij de meeste punten van de hele competitie, waardoor hij zich de beste DJ van 2017 mag noemen.

In datzelfde jaar werd hij uitgenodigd voor het televisieprogramma Talent & Co. Het dagelijkse leven van vijf talenten met verschillende specialisaties uit heel Limburg werd een jaar lang bekeken. Dit bood hem veel kansen om zijn carrière verder te ontwikkelen.

Komende maandag komt Tijns nummer The Rave uit. Dat is nu al te beluisteren op YouTube: