Tweede editie seniorenfestival ‘De Late Roeping’

Een workshop Tilt Brush behoort ook tot de mogelijkheden. © Kunstencentrum Venlo

Vorig jaar maakte Venlo kennis met De Late Roeping, een festival dat 50-plussers mee laat doen door middel van actieve cultuurworkshops. Dit jaar werkt het festival voor de programmering samen met het Eindhovense culturele hightech festival STRP. Het thema van dit jaar luidt: ‘Maak kennis met de toekomst’. De tweede editie van De Late Roeping vindt plaats op dinsdag 26 november.

redactie

Doel van ‘De Late Roeping’ is om 50-plussers (hernieuwd) kennis te laten maken met actieve kunst- en cultuurbeoefening. Het programma van deze editie staat in het teken van de toekomst en biedt een keur aan workshops. Net als voorgaande editie werkt De Late Roeping samen met een maatschappelijke organisatie die zich bezig houdt met culturele ontwikkeling. Dit jaar is dat Sociëteit Prins van Oranje. Het bezoek en de actieve deelname aan het festival is gratis voor leden van de sociëteit. De Late Roeping is tegen een kleine bijdrage ook te bezoeken voor niet-leden. Aanmelden voor deelname aan het festival kan door een email te sturen aan elamers@kunstencentrumvenlo.nl o.v.v. De Late Roeping.

De Late Roeping vindt plaats op dinsdag 26 november van 9.45 uur tot 15.15 uur. Alle activiteiten vinden plaats op de hoofdlocatie van Kunstencentrum Venlo aan de Goltziusstraat 21.

Meer info is hier te vinden.