Saturday Night Live met Mafcentrum Top 2000

Print
Saturday Night Live met Mafcentrum Top 2000

Lokale muzikanten zorgen voor een feest van herkenning. Afbeelding: Mafcentrum

Maasbree -

In het Mafcentrum in Maasbree staat op zaterdag 21 december Saturday Night Live op het programma, dit keer met een Mafcentrum-selectie van nog nooit eerder op het SNL-podium vertolkte klassiekers uit de Top 2000 aller tijden. Meer dan 50 muzikanten uit de regio gaan o de bühne op voor een avondvullend programma.

Onder de muzikanten bevindt zich zowel aanstormend jong talent alsook een schare ervaren ouwe rotten, die in telkens wisselende bandsamenstelling het podium beklimmen. Met slechts één gezamenlijke repetitie wordt meer dan drie uur livemuziek gepresenteerd. Tijdens de Mafcentrum Top 2000 komen talloze tophits uit de pop- en rockhistorie voorbij, van onder andere Kim Wilde, Lex Uiting, Adele, Lady Gaga, Rolling Stones, Heart, Caro Emerald, Ram Jam, Abba, Pearl Jam, Amy Winehouse, Fleetwood Mac, U2, Pink Floyd, Guns N’ Roses, Led Zeppelin en Queen.

De zaal gaat open om 20.30 uur en de entree bedraagt € 5,-.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen