Gratis computercursus Klik&Tik in Weert en Nederweert

Print
Gratis computercursus Klik&Tik in Weert en Nederweert

Leren omgaan met de computer? Doe mee met Klik&Tik.

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Voor wie computeren lastig vindt, internet onbekend terrein is en handiger wil worden in het werken met de computer is er bij Bibliocenter Weert en Nederweert de gratis cursus Klik & Tik.

Er zijn plaatsen vrij voor de cursus bij de bibliotheek in Weert en Nederweert. Klik&Tik is op donderdag van 10.00-11.30 uur bij Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250 en op dinsdag en woensdag van 10.00-11.30 uur bij Bibliocenter in Nederweert, aan de Kapelaniestraat 8.

Met de cursus Klik&Tik leren deelnemers typen, e-mailen en internetten en krijgen zij stap voor stap uitleg hoe de pc en internet werkt, hoe men formulieren invult en websites leest. Klik&Tik is bedoeld voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met de computer.

Info/aanmelding: tel. 088-2432000, of e-mail e.meeuwissen@bibliocenter.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen