Gratis computercursus Klik&Tik in Weert en Nederweert

Print
Gratis computercursus Klik&Tik in Weert en Nederweert

Leren omgaan met de computer? Doe mee met Klik&Tik.

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Voor wie computeren lastig vindt, internet onbekend terrein is en handiger wil worden in het werken met de computer is er bij Bibliocenter Weert en Nederweert de gratis cursus Klik & Tik.

Er zijn plaatsen vrij voor de cursus bij de bibliotheek in Weert en Nederweert. Klik&Tik is op donderdag van 10.00-11.30 uur bij Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250 en op dinsdag en woensdag van 10.00-11.30 uur bij Bibliocenter in Nederweert, aan de Kapelaniestraat 8.

Met de cursus Klik&Tik leren deelnemers typen, e-mailen en internetten en krijgen zij stap voor stap uitleg hoe de pc en internet werkt, hoe men formulieren invult en websites leest. Klik&Tik is bedoeld voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met de computer.

Info/aanmelding: tel. 088-2432000, of e-mail e.meeuwissen@bibliocenter.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen