Filmers ongeval A76 bij Geleen krijgen bon van 249 euro

Print
Filmers ongeval A76 bij Geleen krijgen bon van 249 euro

Afbeelding: Facebook Team Verkeer Politie Limburg

Geleen -

Een aantal automobilisten greep dinsdagochtend naar hun mobieltje om het ongeval op de A76 bij Geleen, waarbij een auto achter de vangrail belandde, al rijdend vast te leggen.

Zij kunnen over enkele weken een proces-verbaal van 249 euro verwachten, meldt de politie via Facebook. Om hoeveel automobilisten het gaat, kan de politie niet zeggen. Wel laat een politiewoordvoerder weten de filmers op basis van hun kentekens op de bon te hebben geslingerd.

Rond kwart voor acht gebeurde het ongeval op de A76 richting Heerlen.

Hulp van brandweer

Een automobilist kwam dinsdagochtend met zijn auto achter de vangrail terecht en raakte bekneld in zijn voertuig. De brandweer was ter plaatse en heeft hem uiteindelijk uit zijn benarde positie bevrijd.

Het ongeval zorgde voor vertraging op de weg en er stond een kilometerslange file. Ter controle is de bestuurder naar het ziekenhuis meegenomen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen