Beerpiëp-onderscheiding ‘de Pannekletser’ voor Jeanne van der Velden

Print
Beerpiëp-onderscheiding ‘de Pannekletser’ voor Jeanne van der Velden

Jeanne van der Velden neemt op 25 januari de veertigste Pannekletser in ontvangst. Afbeelding: eigen foto

Tegelen -

De Pannekletser, de hoogste onderscheiding van vastelaovesgezelsjap De Beerpiëp uit Tegelen, is dit jaar toegekend aan Jeanne van der Velden-Leenen. De uitreiking vindt op zaterdag 25 januari plaats in cultureel centrum De Haandert in Tegelen.

Jeanne van der Velden wordt gehuldigd vanwege haar brede maatschappelijke inzet en betrokkenheid. Ze is onder meer voorzitter van Ziekentriduüm Steyl, oprichtster van het CDA Vrouwenberaad Tegelen, medeoprichtster van Slachtofferhulp Noord- en Midden-Limburg, oud-bestuurslid van tennisclub TLTC en sinds 2001 als vrijwilligster actief in het Toon Hermans Huis in Venlo. Voor haar vele verdiensten ontving de laureate eerder een koninklijke onderscheiding.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen