Feestweekend rond LVK-finale in Echt

Print
Feestweekend rond LVK-finale in Echt

Het 90’s evenement ‘Stout & Loud’ maakt deel uit van het feestweekend. Afbeelding: LVK 2020

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

De finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer die in 2020 in Echt plaatsvindt, wordt uitgebreid tot een compleet feestweekend. Van 7 tot en met 9 februari maken tal van Limburgse artiesten hun opwachting.

Vrijdag 7 februari vindt de finale van het LVK plaats in het feestpaviljoen dat verrijst in Leisurepark In de Bandert. Voor de 44e keer strijden twintig finalisten om hét Vastelaovesleedje van dit vastelaovesseizoen. Zaterdag 8 februari is er het evenement ‘Stout & Loud’, oftewel een 90’s Party met optredens van Snollebollekes, Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, Paul Elstak, Vengaboys, Hard2Get en QMusic het Foute Uur. Zondag 9 februari wordt het feestweekend afgesloten met ‘Kampioene van ’t Zuuje’. Lex Uiting geeft dan samen met zijn band een live show. Ook Wir sind Spitze zijn van de partij en Spik&Span spelen een thuiswedstrijd. Het feestpaviljoen wordt deze zondagmiddag omgetoverd tot een familiefestival, met een groot kinderspeeldorp. Deze middag is gratis.

Kaarten voor Stout & Loud zijn inmiddels online verkrijgbaar.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen