Winterverhalen met Tante Thee Theater bij woonzorgcentra

Print
Winterverhalen met Tante Thee Theater bij woonzorgcentra

Tante Thee komt naar woonzorgcentra in Herten en Swalmen. Afbeelding: Bibliotheek Bibliorura

Herten -

Bibliotheek Bibliorura en Tante Thee Theater houden twee winterverhalenmiddagen voor jong én oud. Op woensdag 11 december in woonzorgcentrum Herte in Herten en op woensdag 18 december in woonzorgcentrum Amaliahof in Swalmen. Bewoners, verzorgers, kinderen, kleinkinderen en andere bezoekers zijn welkom om te zien hoe Tante Thee het boek ‘Wat een winterslaap!’ tot leven wekt.

Het verhaal ‘Wat een winterslaap!’ van Katy Hudson gaat over Schildpad, die niet van de winter houdt en daarom op zoek gaat naar een rustig plekje voor een winterslaap. Maar steeds als hij bijna in slaap gevallen is, wordt hij gestoord door een van zijn dierenvrienden. Gaat het Schildpad lukken om toch een slaapplekje te vinden?

De verhalenmiddag begint op beide locaties om 15.00 uur en is geschikt voor alle leeftijden. Toegang is gratis. Bewoners en medewerkers van woonzorgcentra Amaliahof en Herte hoeven zich niet aan te melden. Overige bezoekers graag online een plaats reserveren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen