Thermae breidt parkeerplaats op Cauberg uit

Print
Thermae breidt parkeerplaats op Cauberg uit

De parkeerplaats bij het hotel van Thermae. Afbeelding: De Limburger

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

Kuurcentrum Thermae breidt zijn parkeerplaats op de kop van de Cauberg flink uit.

Het aantal parkeervakken gaat van negentig naar 144. Dat is volgens Thermae nodig omdat het hotel bij het kuuroord in 2021 wordt verbouwd, waarbij het aantal kamers wordt uitgebreid van zestig naar minimaal honderd. Daardoor zal ook de behoefte aan parkeerplaatsen voor de deur toenemen, verwacht het bedrijf.

Voor het vergroten van de parkeerplaats heeft Thermae de huidige toegangsweg naar het kuuroord en Holland Casino nodig. Het verkeer naar die twee bedrijven wordt straks geleid via de huidige uitrit aan de westkant van de doorgaande weg naar Berg en Terblijt. Nu geldt op die uitrit nog eenrichtingsverkeer, maar dat vervalt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen