Uitslaande brand legt schuur in Siebengewald in de as

© SK-Media

In een schuur bij een woning aan de Kanunnik Geurtsstraat in Siebengewald is woensdagochtend brand uitgebroken. De bewoner raakte hierbij lichtgewond.

Redactie

Dat gebeurde rond de klok van zes uur.

Volgens de politie had de bewoner dinsdag een tafel ingewassen met olie en heeft hij doeken op de ingewassen tafel laten liggen. Vermoedelijk is hierbij een chemische reactie ontstaan en zijn de doeken in brand gevlogen.

Door de brand is de schuur in de as gelegd. De brand is naar buiten geslagen en ook een auto die voor de schuur stond geparkeerd vatte vlam. Het voertuig heeft forse schade opgelopen. Doordat de schuur aan de woning grenst, hebben de brandweerlieden ook in de woning geblust. Deze woning heeft roet- en rookschade opgelopen, maar is vrij van brandschade.

De brandweer rukte met meerdere blusvoertuigen uit en ook een ambulance was ter plaatse. De bewoner heeft brandwonden aan zijn handen opgelopen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.