Uitslaande brand legt schuur in Siebengewald in de as

Print
Uitslaande brand legt schuur in Siebengewald in de as

Afbeelding: SK-Media

Siebengewald -

In een schuur bij een woning aan de Kanunnik Geurtsstraat in Siebengewald is woensdagochtend brand uitgebroken. De bewoner raakte hierbij lichtgewond.

Dat gebeurde rond de klok van zes uur.

Volgens de politie had de bewoner dinsdag een tafel ingewassen met olie en heeft hij doeken op de ingewassen tafel laten liggen. Vermoedelijk is hierbij een chemische reactie ontstaan en zijn de doeken in brand gevlogen.

Door de brand is de schuur in de as gelegd. De brand is naar buiten geslagen en ook een auto die voor de schuur stond geparkeerd vatte vlam. Het voertuig heeft forse schade opgelopen. Doordat de schuur aan de woning grenst, hebben de brandweerlieden ook in de woning geblust. Deze woning heeft roet- en rookschade opgelopen, maar is vrij van brandschade.

De brandweer rukte met meerdere blusvoertuigen uit en ook een ambulance was ter plaatse. De bewoner heeft brandwonden aan zijn handen opgelopen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen