Beste Zangers krijgt een speciale aflevering vol kersthits

Print
Beste Zangers krijgt een speciale aflevering vol kersthits

Jan Smit en Willeke Alberti Afbeelding: AD

De serie Beste Zangers komt volgende maand met een speciale kersteditie. Dat heeft AVROTROS bekendgemaakt. De aflevering wordt op 21 december uitgezonden op NPO 1.

In de uitzending zingen oud-deelnemers niet elkaars repertoire maar hun favoriete kersthits. Zo brengt Jan Dulles een vertolking van Silent Night van The Cats ten gehore, zingt Jeroen van der Boom de klassieker Let It Snow en neemt Trijntje Oosterhuis Have Yourself a Merry Little Christmas voor haar rekening. Ook OG3NE, Gerard Joling, Willeke Alberti en Edsilia Rombley doen mee aan de special die wordt gepresenteerd door Jan Smit.

Eerder dit jaar werd ook al een thema-uitzending van Beste Zangers uitgezonden. Die aflevering stond in het teken van het Eurovisiesongfestival.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen