Beste Zangers krijgt een speciale aflevering vol kersthits

Print
Beste Zangers krijgt een speciale aflevering vol kersthits

Jan Smit en Willeke Alberti Afbeelding: AD

De serie Beste Zangers komt volgende maand met een speciale kersteditie. Dat heeft AVROTROS bekendgemaakt. De aflevering wordt op 21 december uitgezonden op NPO 1.

In de uitzending zingen oud-deelnemers niet elkaars repertoire maar hun favoriete kersthits. Zo brengt Jan Dulles een vertolking van Silent Night van The Cats ten gehore, zingt Jeroen van der Boom de klassieker Let It Snow en neemt Trijntje Oosterhuis Have Yourself a Merry Little Christmas voor haar rekening. Ook OG3NE, Gerard Joling, Willeke Alberti en Edsilia Rombley doen mee aan de special die wordt gepresenteerd door Jan Smit.

Eerder dit jaar werd ook al een thema-uitzending van Beste Zangers uitgezonden. Die aflevering stond in het teken van het Eurovisiesongfestival.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen