Wordt nieuwslezer Henk Blok de verteller van The Passion?

Print
Wordt nieuwslezer Henk Blok de verteller van The Passion?

Henk Blok Afbeelding: AD/ANP Kippa

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Als het aan ruim 10.000 luisteraars van Radio 538 ligt dan wordt Henk Blok volgend jaar de verteller van The Passion. Het team van de 538 Ochtendshow met Frank Dane, dat de petitie vorige maand is gestart, heeft de handtekeningen overhandigd aan de EO.

Of de nieuwslezer het muzikale paasevenement, dat volgend jaar plaatsvindt in Roermond, aan elkaar mag praten moet nog worden beslist. ,,Ik kan hem een ding beloven: wij gaan heel serieus nadenken over een rol voor Henk in The Passion en ik denk dat er voor hem ook een plekje is weggelegd. Voor wat zeg ik nog niet, maar we gaan er hard aan werken om hem een rol te geven”, reageerde EO-directeur Arjan Lock.

Vorig jaar kroop Martijn Krabbé in de huid van de verteller. Eerder praatten onder anderen Beau van Erven Dorens en Robert ten Brink het spektakel aan elkaar.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen