Sint recyclet speelgoed in Echt

Print
Sint recyclet speelgoed in Echt

Vorig jaar was de eerste ruilbeurs. Afbeelding: Facebook Recycle Sint Echt

Echt / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De meeste kinderen hebben genoeg speelgoed. Met dat idee houdt Recycle Sint Echt een markt waar speelgoed kan worden geruild.

Het gaat dan om speelgoed waar kinderen op uitgekeken zijn maar waar een ander kind nog prima mee kan spelen. Bezoekers nemen zelf speelgoed mee dat wordt ingeruild tegen waardebonnen. Daarmee kan weer ander speelgoed worden aangeschaft. Spullen die overblijven gaan naar een goed doel. De speelgoedmarkt, die voor het tweede jaar wordt gehouden, vindt plaats op vrijdag 22 november in buurthuis Sint Joris. Ouders kunnen speelgoed (geen knuffels en dvd’s) komen inleveren tussen 18.00 en 19.00 uur. De ruilbeurs is van 19.30 tot 22.00 uur.

Sittard

In tegenstelling tot Recylce Sint Echt, gaat de Sittardse variant niet door. De speelgoedmarkt zou 18 november plaatsvinden, maar is om nog onbekende redenen afgelast.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen