Open biodanzales in Ontmoetingscentrum De Kemphaan

De gratis worshop Biodanza is voor iedereen toegankelijk. © Petra Kersten

Petra Kersten nodigt woensdag 27 november belangstellenden uit om deel te nemen aan een open biodanza-workshop in Ontmoetingscentrum De Kemphaan op het Kennedyplein in Venray. Doel van deze gratis activiteit is om te ervaren wat deze vorm van dansexpressie met je doet.

Henk Schmitz

Tijdens de workshop worden verschillende soorten muziek gebruikt, variërend van pop, jazz, klassiek, soul, dixieland en wals tot Braziliaanse of Afrikaanse klanken. Het gaat niet om het leren van danspasjes, het maken van mooie bewegingen of het goed voor de dag komen. Iedereen danst op z’n eigen manier.

Biodanza is een vorm van persoonlijke groei en bewustwording door middel van dans. Het geeft aldus Petra Kersten de tijd, vrijheid en mogelijkheid om op je eigen manier en in je eigen tempo te groeien en je meer thuis te voelen met wie je eigenlijk al bent. Daarnaast geeft het volgen van een workshop vreugde en plezier en zorgt het voor verbinding.

Biodanza is in de jaren 60 ontwikkeld door Rolando Toro in Chili. Hij experimenteerde met dansexpressie en ontdekte het heilzame effect van bepaalde combinaties van muziek, beweging en emoties.

De workshop begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.50 uur. Informatie en aanmelden: Petra Kersten , info@petrakersten.com of tel. 06 2494 7514. Kijk ook op de Facebookpagina Biodanza Venray.