‘Relatie’ André Hazes en Bridget Maasland: ‘Wat kunnen de media toch alles opblazen!’

André Hazes en Bridget Maasland © AD/ANP

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Chantalle Donné

De Grand Prix van Brazilië 2016, een race waar Max Verstappen de show stal. Veel F1-fans zullen zich die briljante regenrace van drie jaar geleden nog wel herinneren. Op een kletsnat circuit nam de Limburger de een na de ander te grazen. Een welverdiend podium volgde. Gaat hij dit weekend opnieuw voor een meesterwerk zorgen tijdens de Grote Prijs van Brazilië? „Als ik me voorbereid op het racen in Brazilië, denk ik altijd aan 2016...”, schrijft de Red Bull-coureur op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Maastrichtse Beppie Kraft deelt via haar Facebookaccount een aftermovie van 11devande11de. Zal zij ook nog aan het nagenieten zijn van het spektakel?

Ook Lex Uiting krijgt geen genoeg van 11devande11de en bedankt Limburg voor de mooie dag. Op de foto houdt de Venlose zanger een cheque vast die hij gewonnen heeft.

Het nieuws rondom André Hazes en Bridget Maasland is realityster Louisa Janssen uit Steyl niet ontgaan. In een bericht op social media vraagt ze zich af waar iedereen zich zo druk om maakt. Er zijn volgens haar ergere zaken waar men zich om moet bekommeren. „Wie ben ik om me ermee te bemoeien? Sorry hoor, maar wat kunnen de media toch alles opblazen! Laten we lekker doorgaan met onze eigen zorg en de rest is bijzaak” , briest ze op Facebook.

Van ‘icoon’ van de plastische chirurgie naar ‘digi-diva’, dat is Marijke Helwegen uit Heerlen nu. Tijdens een festival voor ouderen sprak ze het publiek toe over online plezier. Zelf heeft ze een cursus gedaan en vindt ze het heerlijk dat ze nu geen digibeet meer is.

De Roermondse choreograaf en danser Timor Steffens zit letterlijk met zijn hoofd in de wolken. Vanuit het vliegtuig knipte hij deze foto.

Rockliefhebbers kunnen hun hart ophalen. De Amerikaanse rockband Red Hot Chili Peppers sluit vrijdag 19 juni 2020 de eerste dag van Pinkpop af. De band heeft er zin in! Jij ook?

De Maastrichtse zangeres en actrice Hadewych Minis is naar eigen zeggen een heel dikke bofkont, want vanaf eind december start ze met haar tournee.