Man met uitstaande boetes uit Cadier en Keer slaat eigen ruiten in

Print
Man met uitstaande boetes uit Cadier en Keer slaat eigen ruiten in

De politie kwam openstaande boetes incasseren. Afbeelding: Ingimage

Cadier en Keer -

Een man uit Cadier en Keer die nog de nodige boetes had open staan, heeft woensdagochtend letterlijk en figuurlijk zijn eigen ruiten ingeslagen.

De politie bracht de man een bezoekje omdat hij nog zo’n 1500 euro aan boetes had open staan. Het bezoek was aangekondigd en de man vermoedde al dat er beslag op goederen gelegd zou worden. Een auto had hij daarom verstopt. Toen de agenten daar achterkwam, werd het voertuig alsnog gevonden. De man was echter niet van plan zijn auto zonder slag of stoot mee te geven. Met een krik sloeg hij twee ruiten in, zich waarschijnlijk niet realiserend dat dat de waarde van de auto vermindert en hij nog meer moet bijleggen om aan zijn schulden te voldoen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen