Man met openstaande boetes snijdt zichzelf in vingers met autovernieling

Print
Man met openstaande boetes snijdt zichzelf in vingers met autovernieling

Afbeelding: Facebook politie Heuvelland

Cadier en Keer -

Een man uit Cadier en Keer heeft zichzelf in de vingers gesneden met het inslaan van zijn autoramen. Dat deed hij uit woede, omdat de politie zijn auto in beslag nam.

Dat meldt politie Heuvelland woensdag op Facebook.

Agenten namen het voertuig in beslag, omdat de man voor bijna 1.500 euro aan boetes had openstaan. De politie ging bij de man aan de deur om de boetes te innen, maar hij was niet thuis. Daarop besloten agenten een afspraak te maken dat ze op een later moment terug zouden komen. Toen de agenten aankwamen, bleek dat de man zijn auto had verstopt. „De gesignaleerde voorspelde dat er dan wel een kat-en-muisspelletje zou komen”, zegt de politie.

Na een korte zoektocht werd het voertuig gevonden en kon de auto in beslag worden genomen. De man was het hier niet mee eens en sloeg met een krik twee autoramen in. „Hij besefte niet dat dit niet ten goede komt aan de waarde van de auto en er bij verkoop van de auto dus minder over blijft om de openstaande boete te vereffenen.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen