6 x 11 jaar De Kaatboere

Wat is troef? © De Kaatboere

Een mijlpaal voor De Kaatboere. Dat is het 6x11 jarig carnavalsjubileum zeker. Nu het vijfde jaargetijde is begonnen, staat de vereniging in de startblokken voor twee maanden feest, met het trefcentrum Kunderhoes als narrentempel.

Wil Wagenvoort

Om te beginnen op zaterdag 11 januari. Dan is de proclamatie van de 66e Kaatboere-prins, die vervolgens op 19 januari zijn receptie houdt. Op zaterdag 1 februari is de 4e Nach va Kunderen en 13 februari de Seniorenzitting.

Sleuteloverdracht

De proclamatie van het 54e Kaatbüürkes-prinsenpaar is zondag 16 februari, vijf dagen later gevolgd door kindercarnaval, de sleuteloverdracht en het carnavalstreffen.

Op zaterdag 22 februari is het Oad Prinse-bal en een dag later, op carnavalszondag, de optocht met aansluitend een feest voor jong en oud. Het seizoen wordt afgesloten op 25 februari.

Vlaggen

De Kaatboere-vlaggen zijn weer in de verkoop. Belangstellenden kunnen vanaf nu terecht bij Slagerij Catering van der Poel - Valkenburgerweg 3 in Kunrade en bij drogisterij Duysens – Kerkplein 26-28 in Voerendaal.

De vlaggen zijn te koop voor het carnavaleske bedrag van 22 euro.