Welfare activiteiten Rode Kruis Grubbenvorst naar Kom Erbij

Print
Welfare activiteiten Rode Kruis Grubbenvorst naar Kom Erbij

Afbeelding: INGimage

Grubbenvorst -

De Welfare activiteiten van het Rode Kruis in Grubbenvorst ressorteren met ingang van maandag 2 december onder de vlag van Kom Erbij.

De vrijwilligers van de welfaregroep Grubbenvorst organiseren wekelijks een handvaardigheidsmiddag voor zo’n vijftien veelal oudere deelnemers uit Grubbenvorst. Doel van deze activiteit is om vereenzaming te voorkomen.

Omdat het Rode Kruis zich meer gaat richten op haar kerntaak noodhulp zullen de sociale activiteiten aan andere organisaties worden overgedragen. Kom Erbij in Grubbenvorst exploiteert als vrijwilligersorganisatie reeds een dorpsdagvoorziening in Grubbenvorst. De sociale activiteiten van het Rode Kruis sluiten naadloos hierbij aan.

De handvaardigheidsactiviteiten worden vanaf maandagmiddag 2 december wekeljks van 13.30 tot 15.30 uur voortgezet vanuit de huiskamer van Kom Erbij in Grubbenvorst.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen