Twee Beekse huisartsenpraktijken verhuizen

Print
Twee Beekse huisartsenpraktijken verhuizen

Afbeelding: ANP XTRA

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Huisartsenpraktijken Beek Centrum en Proosdijveld verhuizen in de laatste week van november naar het nieuwe Medisch Centrum Beek.

Naast de huisartsenpraktijken zullen ook andere disciplines hun intrek nemen in het nieuwe centrum aan de Doctor Beckersstraat, waaronder een apotheek, logopedie, fysiotherapie en jeugdzorg. De ingang van de huisartsenpraktijken zit aan de Labouréstraat.

Proosdijveld verhuist op 27 november. Patiënten kunnen dan in geval van spoed contact opnemen met huisartsenpraktijk Beek Centrum. Die praktijk verhuist op 28 november. Op die dag kunnen patiënten met spoed contact opnemen met Proosdijveld.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen