Vier jubilarissen bij Geleens Mannenkoor Mignon

Print
Vier jubilarissen bij Geleens Mannenkoor Mignon

Jubilaris Frans Gerards. Afbeelding: Mannenkoor Mignon

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Mannenkoor Mignon zet zondag tijdens de Caeciliadag vier jubilarissen in het zonnetje.

Het gaat om Frans Ramaekers (12,5 jaar lid), Hub Cuijpers (25 jaar), Jos Sikkelbroeck (25 jaar) en Frans Gerards (50 jaar).

De Caeciliadag wordt begonnen met een feestelijke Hoogmis, die niet alleen door het koor zelf wordt opgeluisterd, maar ook door de Harmonie Sint Cecilia 1866 uit Oud-Geleen. Het koor zal onder andere de Hoogmis voor Mannenkoor van Josef Rheinberger zingen. De Hoogmis vangt aan om 11 uur in de Christus Koningkerk aan de Kluis in Geleen.

Het koor staat onder leiding van dirigent Sonja Feenstra. Begeleiding op het orgel is in de vertrouwde handen van Robert Weirauch. Harmonie Cecilia 1866 staat onder leiding van Ramon Kusters.

Na de kerkdienst zal de Caecilia-dag door de Mignon-gemeenschap worden voortgezet met een feestelijk aangeklede middag in Zalencentrum De Hanenhof, de repetitielocatie van het koor.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen