Open dag Hoeve Overhuizen in Bocholtz

Print
Open dag Hoeve Overhuizen in Bocholtz

Het wijkzorgcentrum komt in een karakteristieke omgeving. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Bocholtz / Simpelveld / Huls / Kerkrade / Eygelshoven -

De sleuteloverdracht van Hoeve Overhuizen, aan de Overhuizerstraat 2 in Bocholtz, is op 15 november aan Meander.

Een dag later, op zaterdag 16 november, opent Hoeve Overhuizen de deuren voor inwoners van Bocholtz, die een kijkje willen nemen in het toekomstige wijkzorgcentrum van MeanderGroep. Belangstellenden kunnen van 15.30 tot 17.00 uur terecht.

Woonvormen

Zorggroep Meander heeft de Hoeve Overhuizen in Bocholtz aangekocht. In het voormalige zorghotel brengt Meander kleinschalige woonvormen onder voor mensen met dementie. Er komen zo’n vijftig kamers. De hoeve gaat het voormalige zorgcentrum Bocholtz aan de Schoolstraat vervangen. Bewoners van dat centrum zitten nu tijdelijk in de zorgflat náást de Lückerheidekliniek in Kerkrade en verkassen naar Hoeve Overhuizen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen