Na Malen en Bergwijn sluit ook Hendrix weer aan in de groepstraining bij PSV

Mohamed Ihattaren en Jorrit Hendrix, in betere sportieve tijden bij PSV. © BSR Agency

Donyell Malen en Steven Bergwijn trainden dinsdag bij PSV al mee op het veld en werkten individuele sessies af. Woensdag sloot het duo alweer aan bij de groepstraining, net als Jorrit Hendrix. De middenvelder was de afgelopen weken afwezig wegens een blessure, nadat hij ook geschorst was.

Rik Elfrink

Hendrix was bezig aan een goede fase met PSV, totdat hij in Utrecht na een onnodig verkregen rode kaart moest vertrekken. Daarna donderde alles in elkaar bij de Eindhovenaren, die door een combinatie van blessures, schorsingen, vormverlies en soms ook wat misfortuin zes keer op rij geen wedstrijd wisten te winnen. Drie keer ging de ploeg er met ruime cijfers af, Willem II won nipt en twee keer kwam PSV niet verder dan een gelijkspel.

De verwachting is dat Hendrix, Bergwijn en Malen snel na de huidige interlandperiode weer inzetbaar zijn bij PSV. Alleen Sam Lammers en vierde keeper Yanick van Osch zijn dan nog afwezig. Van Osch traint al individueel op het veld en Lammers wordt in de winterstop terugverwacht.

Beluister hier de nieuwe voetbalpodcast van De Limburger: