Cultuurhistorisch scootmobielen met ‘rondje rond de toren’

Print
Cultuurhistorisch scootmobielen met ‘rondje rond de toren’

Cultuurhistorisch rondje rond de toren voor scootmobielers. Afbeelding: De Limburger

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Voor minder valide inwoners van Nederweert is een cultuurhistorisch ‘rondje rond de toren’ voor scootmobielen in de maak. Komend voorjaar gaat de eerste tocht van start.

Voor dit kleinschalig initiatief hebben het Platform Gehandicapten Nederweert, Alfons Bruekers van de stichting Geschiedschrijving Nederweert en open inloop de Gunnerij de handen in elkaar geslagen. De deelnemers worden tijdens een tocht door de kern van Nederweert ondergedompeld in talloze weetjes, anekdotes en oude verhalen over het Nederweert van vroeger. Na afloop staat er bij de Gunnerij voor iedereen een lekkere kop soep met een broodje klaar. Deze speciale tocht krijgt zeker een vervolg als er voldoende animo is.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen