Label

Twee zwaargewonden bij ongeluk in Sittard

Print
Twee zwaargewonden bij ongeluk in Sittard

Beide voertuigen werden weggesleept. Afbeelding: Team Verkeer Politie Limburg

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Bij een ongeluk tussen een bestelbus en een personenauto op de Urmonderbaan in Sittard zijn woensdagochtend twee zwaargewonden gevallen.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 6.10 uur. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend en daarom is de politie ook op zoek naar getuigen. Informatie kan worden doorgegeven via 0900 - 8844 met zaaknummer 2019179037. Beide inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis en de voertuigen zijn weggetakeld. Hierdoor was lange tijd één rijbaan afgesloten, waardoor er files ontstonden vanuit Sittard en de afslag richting Sittard op de A2.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen