Sabic brengt brochure uit over naftakraker

Print
Sabic brengt brochure uit over naftakraker

Afbeelding: Rob Oostwegel

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Spaubeek / Beek -

Chemieconcern Sabic heeft een folder gemaakt waarin informatie te lezen is over de werking van de naftakraker.

Reden voor het uitbrengen van de brochure zijn de problemen die onlangs ontstonden bij het groot onderhoud aan de naftakraker. „Sabic wil niets liever dan een goede buur zijn, en het liefst zo veel mogelijk hinder of ongemak voorkomen. Daarom leggen we graag in een informatiebrochure uit wat een naftakraker doet, waarom er wordt gefakkeld en wat er precies gebeurt tijdens het fakkelen”, staat te lezen op de website van Chemelot. De brochure is hier ook te downloaden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen