De Donderböl maken nieuwe voorgangers bekend

Print
De Donderböl maken nieuwe voorgangers bekend

Wie worden de nieuwe voorgangers bij De Donderböl? Afbeelding: De Donderböl

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

V.V. De Donderböl maakt komend weekend haar nieuwe voorgangers bekend. Op vrijdag 22 november wordt de nieuwe Donderkwien uitgeroepen, op zaterdag 23 november de nieuwe prinsen. Plaats van handeling is de Donderie aan de Donderbergweg 47 in Roermond.

Vrijdag 22 november wordt er vanaf 20.00 uur afscheid van Donderkwien Sharon van Montfort, waarna de nieuwe Donderkwien en haar secondantes naar voren komen. Op zaterdag 23 november zijn dan de nieuwe Prinsen aan de beurt. Om 20.00 uur de jeugdprins die zijn scepter uit handen van Vors Rick ontvangt, om 21.00 uur is het de beurt aan de grote voorganger van de Donderböl. Beide evenementen zijn gratis te bezoeken.

Meer informatie is hier te vinden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen