Leren restaureren bij Miljoenenlijn

Print
Leren restaureren bij Miljoenenlijn

Sleutelen aan de stoomloc. Afbeelding: Miljoenenlijn

Bocholtz / Simpelveld / Huls / Kerkrade -

De themadag ‘Leren Restaureren’ vindt plaats op zondag 24 november. Dan wordt de stoomlocomotief 52-532 weer op de baan geholpen.

Belangstellenden kunnen zich, tijdens een speciale stoomcursus, helemaal laten bijpraten. Daarna is een rondleiding én wordt in de keuken van de verschillende werkgroepen gekeken.

Er kan een keuze worden gemaakt uit drie sessies: Sessie 1, van 09.30 tot 12.00 uur. Sessie 2, van 11.00 tot 13.30 uur. Sessie 3, van 12.30 tot 15.00 uur. Prijs per persoon en per sessie: 17,50 euro. Deze prijs is inclusief koffie, thee, water en een stukje Limburgse vlaai. Het aantal plekken per sessie is beperkt. Daarom is vooraf reserveren (voor één van de drie sessies) verplicht. Tickets zijn te reserveren via de webshop www.miljoenenlijn.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen