Informatieavond over herinrichting Diepstraat

Print
Informatieavond over herinrichting Diepstraat

De Diepstraat wordt aangepakt. Afbeelding: Mitchell Giebels

Eijsden -

De gemeente Eijsden-Margraten houdt maandag 25 november een informatieve avond over de herinrichting van de Diepstraat. Deze vindt plaats vanaf 19.30 uur in de harmoniezaal van de KOH aan de Prins Bernhardstraat 4 in Eijsden.

Begin december start aannemer Strukton Civiel Zuid b.v. met de voorbereidingen van de herinrichting Diepstraat in Eijsden. In januari gaat de schop echt de grond in. Deze informatieve avond gaat over de planning en fasering van de werkzaamheden en de bereikbaarheid van de woningen/ondernemingen.

De huidige bestrating in de rijbaan en parkeervakken wordt aangepakt. Ook worden alle rioolaansluitingen vervangen en komt er nieuwe verlichting. De straat krijgt een bijzondere plek voorzien van een eigentijds zitelement en functionerend watertappunt. Verder komen er fietsenstallingen en een voorziening voor het opladen van elektrische auto’s.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen