Informatieavond over herinrichting Diepstraat

De Diepstraat wordt aangepakt. © Mitchell Giebels

De gemeente Eijsden-Margraten houdt maandag 25 november een informatieve avond over de herinrichting van de Diepstraat. Deze vindt plaats vanaf 19.30 uur in de harmoniezaal van de KOH aan de Prins Bernhardstraat 4 in Eijsden.

Jeroen Janssen

Begin december start aannemer Strukton Civiel Zuid b.v. met de voorbereidingen van de herinrichting Diepstraat in Eijsden. In januari gaat de schop echt de grond in. Deze informatieve avond gaat over de planning en fasering van de werkzaamheden en de bereikbaarheid van de woningen/ondernemingen.

De huidige bestrating in de rijbaan en parkeervakken wordt aangepakt. Ook worden alle rioolaansluitingen vervangen en komt er nieuwe verlichting. De straat krijgt een bijzondere plek voorzien van een eigentijds zitelement en functionerend watertappunt. Verder komen er fietsenstallingen en een voorziening voor het opladen van elektrische auto’s.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal