Informatieavond over herinrichting Diepstraat

Print
Informatieavond over herinrichting Diepstraat

De Diepstraat wordt aangepakt. Afbeelding: Mitchell Giebels

Eijsden -

De gemeente Eijsden-Margraten houdt maandag 25 november een informatieve avond over de herinrichting van de Diepstraat. Deze vindt plaats vanaf 19.30 uur in de harmoniezaal van de KOH aan de Prins Bernhardstraat 4 in Eijsden.

Begin december start aannemer Strukton Civiel Zuid b.v. met de voorbereidingen van de herinrichting Diepstraat in Eijsden. In januari gaat de schop echt de grond in. Deze informatieve avond gaat over de planning en fasering van de werkzaamheden en de bereikbaarheid van de woningen/ondernemingen.

De huidige bestrating in de rijbaan en parkeervakken wordt aangepakt. Ook worden alle rioolaansluitingen vervangen en komt er nieuwe verlichting. De straat krijgt een bijzondere plek voorzien van een eigentijds zitelement en functionerend watertappunt. Verder komen er fietsenstallingen en een voorziening voor het opladen van elektrische auto’s.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen