Verrassende Veentocht vanaf Buitencentrum De Pelen

Print
Verrassende Veentocht vanaf Buitencentrum De Pelen

Ontdek De Groote Peel. Afbeelding: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Ospeldijk / Ospel -

Tijdens de ‘Verrassende Veentocht’ in Nationaal Park De Groote Peel, een excursie van ongeveer 8 kilometer, ontdekken deelnemers de mooiste plekjes van dit hoogveengebied. Na afloop staat koffie/thee met een stuk Limburgse vlaai klaar. Deze excursie start zondag 24 november bij Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 in Ospeldijk.

De Verrassende Veentocht start en eindigt bij het Buitencentrum, maar hoe de route loopt blijkt pas gaandeweg. Het verrassende van deze excursie zit niet alleen in de route, maar ook in wat je tegenkomt. In het najaar is kans op ontmoetingen met trekvogels en de ‘wintergasten’, de vele ganzen die in de Peel overwinteren. De Verrassende Veentocht start om 13.00 uur en duurt tot 15.30 uur. Deelname kost € 11,- per persoon, inclusief koffie en vlaai na afloop. Reserveren kan online.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen