IVN Meerssen houdt kerstviering in de middaguren

Print
IVN Meerssen houdt kerstviering in de middaguren

Afbeelding: Mitchell Giebels

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

IVN Meerssen houdt 13 december de jaarlijkse kerstviering in gemeenschapshuis de Stip aan de Past. Dominicus Hexstraat. Het programma begint om 14.00 uur.

Het bestuur heeft een programma samengesteld met onder meer een tombola en een muzikale bijdrage. Verder maken we het uiteraard weer gezellig met koffie en vlaai en voldoende tijd om gezellig met iedereen bij te praten. Eén ding is anders dan anders: de Kerstviering is dit jaar in de middaguren. Vanwege het jubileumjaar is de toegang gratis. Aanmelden bij het secretariaat, Jeanny Bronckers, telefoonnummer 043-3644111 of e-mail : ivnmeerssen@gmail.com

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen