Kunst en cultuur tijdens Kerststad Valkenburg

Francine en Romain.

In aanloop naar Kerstmis houdt de Kunst en Cultuurraad Valkenburg aan de Geul in de Kloosterkerk een drietal concerten met lokale zanggezelschappen en een driedaagse kunstexpositie.

Jeroen Janssen

Het muzikale programma en de tentoonstelling zijn een aanvulling op de activiteiten van Kerststad Valkenburg. Het programma wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met de fanfare St. Cornelius Schin op Geul, verschillende exposanten van de Limburgse Kunstkring, twee gastexposanten en de lokale muziekgezelschappen. Het programma vindt plaats in de Kloosterkerk aan de Oosterweg 1.

Op vrijdag 6 december wordt het kunst- en cultuurweekend geopend om 18.30 uur. Aansluitend is er een optreden van het duo Francine en Romain. Vanaf 21.30 uur is de kunstexpositie geopend. Op zaterdag 7 december is de kunstexpositie tussen 11.00 en 20.00 uur toegankelijk. Om 20.15 uur geeft mannenkoor Geulklank een concert. Op 8 december begint het programma om 11.00 uur met een presentatie van de Limburgse Kunstkring. Om 14.00 uur is er een optreden van het Quintet Fanfare St. Cornelius Schin op Geul. De concerten en de expositie zijn vrij toegankelijk.

Nadere informatie over de activiteiten is te vinden op de website www.kunstencultuurraad.nl,

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal